NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Nyári Károly dupla teltházas, fergeteges sikerű Budapesti Karácsonyi Koncertje alkalmával, újból elvarázsolta közönségét
2016. december 26-án 15:00 és 19:00 órai kezdettel a Budapesti Kongresszusi Központban.
A művész karácsony napján egy meghitt, csodálatos világba kalauzolta az igényes zenét kedvelő közönséget,
egy elsöprő zenei élmény keretei között.  

Nyári Károly dupla teltházas, fergeteges sikerű Budapesti Karácsonyi Koncertje alkalmával, újból elvarázsolta közönségét 2016. december 26-án 15:00 és 19: 00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

A művész karácsony napján egy meghitt, csodálatos világba kalauzolta az igényes zenét kedvelő közönséget, egy elsöprő zenei élmény keretei között. A koncerten elhangzottak a legismertebb szívet melengető karácsonyi dalok az előadó saját, közkedvelt slágerei mellett. A különleges és egyedi látványvilág még meghittebbé és varázslatosabbá tette az ünnepi estet.

A meghívott sztárvendégek Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel egyedülálló duetteket hallhatott a nagyérdemű a művész által alapított különleges felállású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Az ünnepi hangulatot tovább fokozta a gyermekkórus közreműködése a legkedvesebb karácsonyi dalokban.

Nagy öröm volt Nyári Károly számára, hogy a szeretet ünnepén együtt ünnepelhetett a közönséggel, aki szűnni nem akaró vastapssal hálálta meg a különleges élményt.

Péter DávidNYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük