NYÁRI KÁROLY GYŐR DÍSZPOLGÁRA LETT

2017. március 15-én Nyári Károly abban a megtiszteltésben részesült, hogy átvehette a Győr Díszpolgára kitüntető címet a Városháza Dísztermében. Győr város hírnevét öregbítő országos és nemzetközi szinten elért több évtizedes, magas színvonalú, kiemelkedően sokrétű zongoraművészi és előadóművészi tevékenysége elismeréseként adományozta szülővárosa Nyári Károlynak ezt a megtisztelő címet, melyet Borkai Zsolt polgármester úr nyújtott át az ünnepi díszközgyűlésen.
  

2017. március 15-én Nyári Károly abban a megtiszteltetésben részesült, hogy átvehette a Győr Díszpolgára kitüntető címet a Városháza Dísztermében. Győr város hírnevét öregbítő országos és nemzetközi szinten elért több évtizedes, magas színvonalú, kiemelkedően sokrétű zongoraművészi és előadóművészi tevékenysége elismeréseként adományozta szülővárosa Nyári Károlynak ezt a megtisztelő címet, melyet Borkai Zsolt polgármester úr nyújtott át az ünnepi díszközgyűlésen. 

,,Pályafutásom során már számos díjjal tüntettek ki, de a Győr Díszpolgára cím eddig talán a legnagyobb elismerés számomra. Óriási dolog, hogy szűkebb hazám ismeri el országos és nemzetközi szinten elért több évtizedes zongoraművészi és előadóművészi tevékenységem eredményeit.”- nyilatkozta a művész.

Péter DávidNYÁRI KÁROLY GYŐR DÍSZPOLGÁRA LETT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük