NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT AZ ATV-N

Legyen Ön is részese Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncertjének 2017. február 11-én 22:35-kor az ATV műsorán. A fergeteges sikerű, dupla teltházas koncert alkalmával, amely 2016. december 26-án 15:00 és 19:00 órai kezdettel került megrendezésre, az ország legismertebb énekes zongoristája újból elvarázsol bennünket, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban, a főváros egyik legnagyobb koncerthelyszínén. 
    

Legyen Ön is részese Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncertjének 2017. február 11-én 22:35-kor az ATV műsorán.

A fergeteges sikerű, dupla teltházas koncert alkalmával, amely 2016. december 26-án 15:00 és 19:00 órai kezdettel került megrendezésre, az ország legismertebb énekes zongoristája újból elvarázsol bennünket, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban, a főváros egyik legnagyobb kencerthelyszínén. 

A művész karácsony este egy meghitt, csodálatos világba kalauzolta a közönségét, egy elsöprő zenei élmény keretei között.

Az ünnepi koncerten az előadó a meghívott sztárvendégeivel egyedülálló duetteket adott elő, valamint a legismertebb szívet melengető karácsonyi dalokat hallhatta a közönség az általa alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A koncerten elhangzott dalok dramaturgiáját az egyedi látványvilág tette még meghittebbé és varázslatosabbá.

joydesignNYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT AZ ATV-N

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük