NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Nyári Károly fergeteges sikerrel, telt ház előtt mutatta be hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertjét,amely 2018. december 27-én került megrendezésre a Budapest Kongresszusi Központban.

 

Nyári Károly fergeteges sikerrel, telt ház előtt mutatta be hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertjét, amely 2018. december 27-én került megrendezésre a Budapest Kongresszusi Központban, immáron 13. alkalommal.

Az ünnepi esten a legmeghittebb karácsonyi dalok és a művész pályáját meghatározó legszebb művek, valamint saját slágerei csendültek fel különleges feldolgozásban, az általa alapított

Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Dinyés Dániel karmester vezényletével.

A koncert meghívott sztárfellépői Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja és Alexandru Agache világhírű bariton, a Magyar Állami

Operaház állandó sztár vendégművésze voltak, akik szintén hatalmas sikert arattak.

Az est fényét tovább emelték Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők csodálatos duett előadásukkal.

Az ünnepi est varázslatos látványvilágát Varró Zoltán álmodta meg.

Nyári Károly és meghívott sztárfellépői felejthetetlen koncert élménnyel ajándékozták meg a közönséget, akik szűnni nem akaró vastapssal jutalmazták a művészeket.

A koncertről készült fotókat a Galéria menüben megtekintheti.

Péter DávidNYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük