2021.11.05. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT CSALÁDI KARÁCSONY

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 15. alkalommal kerül megrendezésre a Charles Music Művészeti Produkciós Iroda szervezésében. A különleges jubileumi koncertet 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ezúttal a megújult RaM Színházban láthatja a közönség.
Minden eddiginél meghittebb és családiasabb koncert bemutatására készül a művész, mintha a nappaliban ülnénk a kandalló mellett a karácsonyfa fényénél, bensőséges hangulatban együtt ünnepelve az év legszebb ünnepét. A koncerten a legismertebb karácsonyi dalok csendülnek fel, amelyek elmaradhatatlanok az ünnep igazi lélekmelengető hangulatából. Természetesen az előadó pályáját meghatározó legkedvesebb örökérvényű dalok is elhangzanak, Nyári Károly saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarának közreműködésével. A meghívott fellépők személye pedig igazi karácsonyi meglepetés. A zenei élmény mellett, gyönyörű látványvilágban gazdag, meghitt családi koncertélményt szeretne a művész ajándékozni a közönségnek.

Ünnepelje együtt a karácsonyt családjával és barátaival közösen Nyári Károly exkluzív koncertjén!

JEGYEK KAPHATÓK:

A helyszínen, az Interticket országos hálózatában és a Jegy.hu oldalon.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Visszatérítési garancia: Amennyiben bármely okból az előadást 2021. december 25-én nem tudjuk bemutatni, visszatérítjük a jegyek árát.

 

charles2021.11.05. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT CSALÁDI KARÁCSONY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük