2021.11.25. ZENEÚT TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYFELHÍVÁS

A Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft. számos kiemelt zenei produkciót, koncertet mutatott be az eltelt évek alatt nagy sikerrel, amely mellett kiemelt fontosságú számára a valódi társadalmi felelősségvállalás. Különös figyelmet fordítunk a tehetséges gyermekek és fiatalok felkutatására, zenei nevelésükre és tehetségük gondozására, kiemelten a hátrányos helyzetű, leszakadó térségben élő tehetségekre. Ezért a Charles Music útjára indítja a – ZENEÚT– elnevezésű saját tehetségkutató programját Nyári Károly Prima díjas zongoraművész vezetésével. 

Várjuk azon tehetséges gyermekek és fiatalok jelentkezését, akik a jazz és a könnyűzene területén szeretnék bemutatni hangszeres és ének tudásukat. Napjainkban talán még fontosabb a fiatal tehetségek felkutatása és megfelelő képzése. A Zeneút program a Zeneút Tehetségkutató verseny által, segítséget kíván nyújtani a kiemelkedő tehetségű gyermekek és fiatalok zenei tanulmányaiban, továbbtanulásukban és fellépési lehetőséget biztosít a verseny legeredményesebb résztvevőinek. A versenyfelhívás részletes leírását, a jelentkezés feltételeit az alábbi oldalon olvashatják:

https://charlesmusic.hu/zeneut/

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy támogatásukkal a Zeneút program és a Zeneút tehetségkutató verseny megvalósulhat!

charles2021.11.25. ZENEÚT TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYFELHÍVÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük