Megjelent Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert 2018. DVD-je

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje minden év decemberében megrendezésre kerül. 2018-ban immár 13. alkalommal mutatta be a művész dupla teltház előtt karácsonyi koncertjét, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban, az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén. A koncertről felvétel készült, amely az ünnep közeledtével a Charles Music Művészeti Produkciós Iroda által DVD-n kiadásra került.

Az ünnepi koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok és az előadó pályáját meghatározó legszebb művek, valamint saját slágerei csendültek fel különleges feldolgozásban, az általa alapított Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Dinyés Dániel vezényletével.

Az est meghívott sztárfellépői Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és Alexandru Agache világhírű bariton, a Magyar Állami Operaház állandó sztár vendégművésze, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők voltak. Az egyedülálló látványvilágot Varró Zoltán álmodta meg erre az estre.  

Ajándékozzon koncertélményt karácsonyra DVD-n, amely már megvásárolható a webshopban!

 

Péter DávidMegjelent Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert 2018. DVD-je

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük