ROMA JAZZ FESZT 2021. DECEMBER 8-9. PREMIER KULTCAFÉ

A Charles Music Művészeti Produkciós Iroda egy különleges jazz fesztivált mutat be Roma Jazz Feszt címmel 2021. december 8-án és 9-én a Premier Kultcaféban, amely a főváros legkedveltebb közösségi és kulturális tere. A két napos programsorozat alkalmával olyan kiemelkedő jazz előadóművészek lépnek fel, akik a hazai és a nemzetközi jazz élet meghatározó egyéniségei. Szeretnénk a fesztivállal hagyományt teremteni, a hallgatóknak maradandó zenei élményt nyújtani és a jazz zenét még népszerűbbé tenni a szélesebb közönség körében. A különleges jazz zenei programokat követően a fesztivált jam session zárja, ahol a hallgatók egy igazi önfeledt örömzenélésnek lehetnek fültanúi.

Várjuk a jazz zene rajongóit a programjainkra!

Jegyek elérhetőek itt, illetve a helyszínen!

A megvásárolt belépőjegy az aznap megrendezésre kerülő összes programra érvényes!  

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

PROGRAM:

2021. DECEMBER 8.

18:00 OLÁH DEZSŐ TRIÓ

19:30 EGRI JÁNOS JR. DUÓ

2021. DECEMBER 9.

18:00 SZAKCSI LAKATOS RÓBERT TRIÓ

19:30 FINUCCI BROS Meghívott sztárvendég: NYÁRI ALIZ

20:30 JAM SESSION

A program az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

charlesROMA JAZZ FESZT 2021. DECEMBER 8-9. PREMIER KULTCAFÉ
Tovább

2021.11.25. ZENEÚT TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYFELHÍVÁS

A Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft. számos kiemelt zenei produkciót, koncertet mutatott be az eltelt évek alatt nagy sikerrel, amely mellett kiemelt fontosságú számára a valódi társadalmi felelősségvállalás. Különös figyelmet fordítunk a tehetséges gyermekek és fiatalok felkutatására, zenei nevelésükre és tehetségük gondozására, kiemelten a hátrányos helyzetű, leszakadó térségben élő tehetségekre. Ezért a Charles Music útjára indítja a – ZENEÚT– elnevezésű saját tehetségkutató programját Nyári Károly Prima díjas zongoraművész vezetésével. 

Várjuk azon tehetséges gyermekek és fiatalok jelentkezését, akik a jazz és a könnyűzene területén szeretnék bemutatni hangszeres és ének tudásukat. Napjainkban talán még fontosabb a fiatal tehetségek felkutatása és megfelelő képzése. A Zeneút program a Zeneút Tehetségkutató verseny által, segítséget kíván nyújtani a kiemelkedő tehetségű gyermekek és fiatalok zenei tanulmányaiban, továbbtanulásukban és fellépési lehetőséget biztosít a verseny legeredményesebb résztvevőinek. A versenyfelhívás részletes leírását, a jelentkezés feltételeit az alábbi oldalon olvashatják:

https://charlesmusic.hu/zeneut/

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy támogatásukkal a Zeneút program és a Zeneút tehetségkutató verseny megvalósulhat!

charles2021.11.25. ZENEÚT TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYFELHÍVÁS
Tovább

2021.11.05. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT CSALÁDI KARÁCSONY

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 15. alkalommal kerül megrendezésre a Charles Music Művészeti Produkciós Iroda szervezésében. A különleges jubileumi koncertet 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ezúttal a megújult RaM Színházban láthatja a közönség.
Minden eddiginél meghittebb és családiasabb koncert bemutatására készül a művész, mintha a nappaliban ülnénk a kandalló mellett a karácsonyfa fényénél, bensőséges hangulatban együtt ünnepelve az év legszebb ünnepét. A koncerten a legismertebb karácsonyi dalok csendülnek fel, amelyek elmaradhatatlanok az ünnep igazi lélekmelengető hangulatából. Természetesen az előadó pályáját meghatározó legkedvesebb örökérvényű dalok is elhangzanak, Nyári Károly saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarának közreműködésével. A meghívott fellépők személye pedig igazi karácsonyi meglepetés. A zenei élmény mellett, gyönyörű látványvilágban gazdag, meghitt családi koncertélményt szeretne a művész ajándékozni a közönségnek.

Ünnepelje együtt a karácsonyt családjával és barátaival közösen Nyári Károly exkluzív koncertjén!

JEGYEK KAPHATÓK:

A helyszínen, az Interticket országos hálózatában és a Jegy.hu oldalon.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Visszatérítési garancia: Amennyiben bármely okból az előadást 2021. december 25-én nem tudjuk bemutatni, visszatérítjük a jegyek árát.

 

charles2021.11.05. NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT CSALÁDI KARÁCSONY
Tovább

2021.09.23. NYÁRI KÁROLY AZ MTV EUROPE MUSIC AWARDS HIVATALOS AFTERPARTYJÁN

Az MTV Europe Music Awards ebben az évben Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában került megrendezésre. Nyári Károlyt az a megtiszteltetés érte, hogy az eseményt követő nagyszabású hivatalos afterparty-n koncertezhetett zenekara kíséretében az újonnan megnyílt Matild Palace Luxury Collection Hotelben. Az esten színpadra lépett a művész tehetséges lánya, Nyári Aliz is, akivel együtt elkápráztatták a közönséget. Az UNESCO világörökség részét képező, és Budapest egyik legcsodálatosabb épületeként számon tartott Klotild-palota pazar helyszínként szolgált az exkluzív estnek, amelyen igazi fergeteges, hollywoodi hangulat kerekedett.

charles2021.09.23. NYÁRI KÁROLY AZ MTV EUROPE MUSIC AWARDS HIVATALOS AFTERPARTYJÁN
Tovább

2021.09.11. NYÁRI KÁROLY KONCERT HAJDÚSZOBOSZLÓN

Nyári Károly fergeteges sikert aratott koncertjével a Szoboszlói Gaszto és Bornapokon. A koncert meghívott vendége, Nyári Aliz volt, akivel gyönyörű duetteket adtak elő. A több ezres közönség szűnni nem akaró vastapssal jutalmazta a fantasztikus hangulatú koncertet, amely során felcsendültek Nyári Károly legszebb saját dalai, valamint a magyar ikonikus előadók slágerei.

charles2021.09.11. NYÁRI KÁROLY KONCERT HAJDÚSZOBOSZLÓN
Tovább

2021.05.17. NYÁRI KÁROLY KONCERT AZ OPERÁBAN A KÖZMÉDIA MŰSORÁN

A művész számára nagy öröm, hogy a közmédia műsorára tűzte pályája egyik legmeghatározóbb koncertjének felvételét. A 2017-es nagysikerű koncert, amely a Magyar Állami Operaházban került megrendezésre, Pünkösd alkalmával 2021. május 22-én szombaton 23:25-től és vasárnap 23:00-tól, két részben lesz látható a Duna TV műsorán. A koncert ismétlését május 25-én 21:40-től és 26-án 21:35-től tekinthetik meg a Duna World műsorán. Az esten műfaji határokat átlépve a klasszikus és a jazz zenén keresztül, olyan zeneszerzők műveiből hallhatnak válogatást, mint Gershwin, Legrand, Morricone, Puccini egyedülálló feldolgozásban. A koncert meghívott sztárvendégei Tokody Ilona Kossuth-és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnő, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. A művész csodálatos duetteket ad elő meghívott vendégeivel, valamint virtuóz zongorajátékával kápráztatja el az igényes zenét kedvelő közönséget az általa alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Kovács László vezényletével. Az elhangzó művek dramaturgiáját a lenyűgöző látványvilág teszi még emlékezetesebbé. A koncert a Charles Music Művészeti Produkciós Iroda szervezésében valósult meg.

charles2021.05.17. NYÁRI KÁROLY KONCERT AZ OPERÁBAN A KÖZMÉDIA MŰSORÁN
Tovább

2020.12.20. BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA TV MŰSORÁN

A hagyomány ebben az évben is folytatódik, Nyári Károly különleges koncertélményt nyújt, ezúttal nem a koncertteremben találkozva a közönséggel, hanem a televízió képernyőjén keresztül, a nézők otthonában. A Charles Music Művészeti Produkciós Iroda szervezésében a művész egyik legsikeresebb 2018-ban rögzített Budapesti Karácsonyi Koncertjének felvétele, két részben 2020. december 23-án 23:35-kor és 2020. december 24-én 22:55 órakor lesz látható a Duna TV műsorán. A koncert teljes egészében a Duna World csatornán 2020. december 25-én 21:35-kor lesz megtekinthető,  így a közönség világszerte élvezheti az egyedülálló ünnepi estet. Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, minden év decemberében bemutatott hagyományos karácsonyi koncertje, az ünnepi időszak kiemelt zenei és társasági eseménye. A nagysikerű teltházas koncerteknek Budapest olyan kiemelt koncerthelyszínei adtak otthont, mint az Erkel Színház, Müpa vagy a Budapest Kongresszusi Központ.

Az előadások alkalmával, világhírű Kossuth- és Liszt-díjas előadóművészek kaptak felkérést, akik minden alkalommal elvarázsolták a közönséget.

A sugárzásra kerülő koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, valamint az előadó pályáját meghatározó legszebb művek és saját slágerei hangzanak el különleges szimfonikus hangszerelésben. Meghívott sztárvendégek Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és Alexandru Agache világhírű bariton, a Magyar Állami Operaház állandó sztár vendégművésze, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők voltak. A koncert közreműködője a művész által alapított Charles Music Kamarazenekar és a több, mint 50 fős Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, Dinyés Dániel vezényletével. Az ünnepi est varázslatos látványvilágát Varró Zoltán álmodta meg.

charles2020.12.20. BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT A DUNA TV MŰSORÁN
Tovább

2020.08.15. NAGYSIKERŰ KONCERT A SIÓFOKI SZABADTÉRI SZÍNPADON

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája Siófokon a Balaton legnagyobb szabadtéri színpadán köszöntötte különleges koncertjével az igényes zenét kedvelő közönséget. A gazdag zenei fantázia jegyében fogant koncerten az előadó legszebb és legkedveltebb saját dalai mellett, a legnagyobb magyar legendák, mint Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál örökérvényű slágerei voltak hallhatóak. A különleges koncerten igazi hamisítatlan “Nyári” érzelmekkel teli, forró hangulatot nyújtott a művész a kiváló zenészekből álló Charles Music kamarazenekara közreműködésével. A meghívott sztárfellépők Nyári Aliz és Nyári Edit voltak, akikkel egyedülálló duett dalokkal kápráztatták el a közönséget.

charles2020.08.15. NAGYSIKERŰ KONCERT A SIÓFOKI SZABADTÉRI SZÍNPADON
Tovább

2020.04.03. NYÁRI KÁROLY KONCERT AZ OPERÁBAN AZ ATV MŰSORÁN

A Charles Music Művészeti Produkciós Iroda szervezésében 2017-ben került bemutatásra Nyári Károly Koncert az Operában című koncertje, melynek TV felvétele 2020. április 10-én, nagypénteken 17:30-tól az ATV Spiriten, április 11-én szombaton pedig 08:20-tól lesz látható az ATV-n. A nagysikerű koncerten a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködött Kovács László vezényletével. A koncert meghívott sztárvendégei Tokody Ilona Kossuth-és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnő, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők voltak

charles2020.04.03. NYÁRI KÁROLY KONCERT AZ OPERÁBAN AZ ATV MŰSORÁN
Tovább