fbpx
      
    
visszaakezdolapra sok

 

Nyári Károly dupla teltházas, fergeteges sikerű Budapesti Karácsonyi Koncertje alkalmával, újból elvarázsolta közönségét 2016. december 26-án 15:00 és 19: 00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

 

A művész karácsony napján egy meghitt, csodálatos világba kalauzolta az igényes zenét kedvelő közönséget, egy elsöprő zenei élmény keretei között. A koncerten elhangzottak a legismertebb szívet melengető karácsonyi dalok az előadó saját, közkedvelt slágerei mellett. A különleges és egyedi látványvilág még meghittebbé és varázslatosabbá tette az ünnepi estet.

 

A meghívott sztárvendégek Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel egyedülálló duetteket hallhatott a nagyérdemű a művész által alapított különleges felállású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Az ünnepi hangulatot tovább fokozta a gyermekkórus közreműködése a legkedvesebb karácsonyi dalokban.

 

Nagy öröm volt Nyári Károly számára, hogy a szeretet ünnepén együtt ünnepelhetett a közönséggel, aki szűnni nem akaró vastapssal hálálta meg a különleges élményt.

 

 

 

charlesmusic logo 2

Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft.

Mobil:  +36 20 937 7462 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készítette: