fbpx
      
    
visszaakezdolapra sok

 

Különleges ünnepi koncerttel koronázta meg az év végét Nyári Károly, az ország legismertebb énekes zongoristája, aki Budapesti Karácsonyi Koncert címmel  adott nagysikerű dupla teltházas koncertet.

 

Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben immár 14. alkalommal, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban került megrendezésre december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel.

A művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével, a koncerten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatás volt hallható.
A zongoraművész különleges családi produkciót is bemutatott, ami valóban elhozta a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönsége számára.

A meghívott sztárfellépők között köszöntötték Tokody Ilona Kossuth - és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnőt, Muskát András operaénekest, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnőket.
A művészek a gyönyörű duettekkel és a közösen énekelt dalokkal elvarázsolták a közönséget. 

 

Az egyedülálló látványvilág, melyet Varró Zoltán álmodott meg az estre, még emlékezetesebbé tette az év legexkluzívabb koncertjét.

 

 

DSC 3134

charlesmusic logo 2

Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft.

Mobil:  +36 20 937 7462 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készítette: