Művészeink

nyk NYÁRI KÁROLY ÉLETRAJZ

Nyári Károly zongoraművész, énekes meghatározó alakja napjaink zenei életének, aki különleges énekhangjával és virtuóz zongorajátékával mindenkor elkápráztatja közönségét.

Karrierjét Hollandiában kezdte, ahol alkalma nyílt több világsztárral együtt játszani, mint Elton John, Pavarotti, Sting, Robbie Williams, vagy Frank Sinatra. Sikereire való tekintettel megkapta a holland állampolgárságot. Hazatérését követően Európa és hazánk számos koncerttermében sikeres koncertjeivel lép fel. Megjelent albumai mind elismerést vívtak ki a szakma és a közönség körében, megkapta a kiváló zenei tehetségért járó Lyra díjat, valamint 2017-ben Győr díszpolgárává választották.

Sokoldalúságát, karizmatikus egyéniségét különleges, teltházas nagysikerű koncertjei fémjelzik. 2016 áprilisában ünnepelte kivételes pályafutásának 30. évfordulóját jubileumi szimfonikus koncertjével a Művészetek Palotájában fergeteges sikerrel.

Az előadó nevéhez fűződik a már hagyománnyá vált karácsonyi koncertje, amely napjaink kiemelkedő zenei és társasági eseménye. 2016 decemberében Budapesti Karácsonyi Koncert néven került megrendezésre a Kongresszusi Központban. A koncerten a művész által 2007-ben alapított kamarazenekarának kibővített formációja közreműködött, mely 2016-tól Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar néven folytatja tovább működését.

aliz webre NYÁRI ALIZ ÉLETRAJZ

Nyári Aliz tehetsége már nagyon korán megmutatkozott, észrevétlenül nőtt bele a zene és a színpad világába. Zenei karrierje gyermekkorában kezdődött, gyermekszínészként egy musical előadássorozatnak több éven keresztül sikeres fellépő énekes-szólistája volt.

A szélesebb közönség egy tehetségkutató műsorból ismerte és szerette meg testvérével együtt. Első daluk, az Éld át megjelenése hozta meg számukra az igazi áttörést, amely a legjobb magyar dalként hetekig vezette a rádiós slágerlistákat. 2013 decemberében megjelent első albumuk Let This Love címmel, melyben az énekesnők dalszerzőként és szövegíróként is bemutatkoztak. 2016 júniusában jelent meg az énekesnők második lemeze Szép szavak címmel, melynek zenei anyagát egy nagysikerű lemezbemutató koncert alkalmával hallhatta a közönség. 

Karrierjük töretlenül ível felfelé, napjaink közkedvelt előadóiként, számos kiemelt koncerten lépnek fel nagy sikerrel.

edi webre NYÁRI EDIT ÉLETRAJZ

Nyári Edit énekesnőt gyermekkorától kezdve a zene szeretete vette körül, tehetsége már nagyon korán megmutatkozott. A klasszikus zenei tanulmányokra mindig különös hangsúlyt fektetett. Gyermekként egy musical előadássorozatnak több éven keresztül volt a szólistája. 

A szélesebb közönség egy tehetségkutató műsorból ismerte és szerette meg testvérével együtt. Megjelent első daluk az Éld át, mely nagy sikert aratott mind a szakma, mind a közönség körében, a második Pont jó című dalukkal együtt. Ez a siker teremtette meg számukra, hogy megjelentessék 2013-ban Let This Love című albumukat, amelyben nemcsak énekesként, hanem dalszerzőként és szövegíróként is megmutatták tehetségüket. 2016-ban megjelent második lemezük Szép szavak címmel, melyet követően teltházas, nagysikerű lemezbemutató koncerten énekelték el a megjelent CD dalait a közönségnek. 

Jelenleg harmadik albumuk stúdiómunkálatait végzik a folyamatos fellépések és koncertek mellett. Számos kiemelt felkérésnek tesznek eleget testvérével együtt, napjaink egyik közkedvelt és legfoglalkoztatottabb előadóiként.

joydesignMűvészeink